Elmas weg bij RKC Waalwijk

Olga (Nuongirl)
Het Brabants Dagblad meldt dat RKC Waalwijk talent Ferdi Elmas kwijt zal raken aan het Turkse Rizespor. De club van de nieuwe trainer Adri Koster heeft echter direct een andere belofte, die afkomstig is uit België, aangetrokken.

RKC en Rizespor hebben inmiddels een akkoord bereikt over de overgang van Elmas naar de Turkse club. De 19-jarige Turkse linkerspits is op dit moment in Turkije om de laatste details af te ronden. De aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Ajax en eerder dit jaar tekende hij nog een contract tot 2006 in Waalwijk.

Het Belgische talent David Triantafillidis zal de Waalwijkse club komen versterken. De centrale verdediger komt over van het Belgische Genk en tekende een contract voor een seizoen, met een optie voor nog een jaar.

Eerder trok RKC al Benjamin de Ceulaer, Dominique van Dijk, Tim Bakens en doelman Rob van Dijk aan, maar daarmee is trainer Koster nog niet klaar voor het komende seizoen. "We kijken nog naar drie of vier versterkingen", zo verklaarde de coach.