Toyota tevreden na Frankrijk

Olga (Nuongirl)
Jarno Trulli blijft dit seizoen goed presteren. De Italiaan slaagde er tijdens de Grand Prix van Frankrijk op het circuit van Magny Cours in om zijn Toyota als vijfde over de eindstreep te sturen en behaalde daarmee opnieuw vier WK-punten. Ook Ralf Schumacher eindigde in de punten, de Duitser werd zevende.

Trulli zei dat hij het wel een moeilijke race vond. "Na mijn wonderbaarlijke kwalificatie, was het vandaag allemaal een stuk lastiger. Mijn start was goed en ik slaagde er in om iedereen achter me te houden. Helaas worstelde ik wat met de wegligging van mijn auto, waardoor ik niet helemaal vol door kon rijden. Ik heb de hele race keihard gewerkt om andere auto's achter me te houden. Het was niet eenvoudig, want sommige coureurs waren echt veel sneller. Deze vijfde plaats is een goed resultaat, we kunnen tevreden zijn."

Ralf Schumacher was ook erg tevreden met zijn uiteindelijk zevende plaats. "Gezien het feit dat ik als eerste naar buiten moest in de kwalificatie, moet ik erg tevreden zijn met deze zevende plaats. Na alle problemen die we dit weekend gehad hebben voelt het goed om met twee punten naar huis te gaan. Het team veranderde mijn strategie, waardoor ik uiteindelijk slechts twee pitstops hoefde te maken. Ik wil het team dan ook bedanken voor hun hulp."