[Upd]Doornbos naar Minardi?

Olga (Nuongirl)
De teamgenoot van Christijan Albers bij Minardi, Patrick Friesacher, zou volgens bronnen niet aan zijn betalingen kunnen voldoen, en zijn stoeltje bij het raceteam van Paul Stoddart gaan verliezen.

De Oostenrijker zou het gehele jaar al problemen hebben met betalingen, de sponsoren van de Oostenrijker zouden moeite hebben met betalen. Maar nu lijken het echt grote problemen op te leveren, en volgens insiders zou dit wellicht de deur kunnen openen voor Robert Doornbos, momenteel vrijdagtester bij Jordan Grand Prix.

"Geen commentaar. Het enige dat ik kan en wil zeggen is dat Patrick Friesacher onze coureur is totdat ik zeg dat het anders is. Natuurlijk, de situatie zou kunnen veranderen, iedereen weet dat wij met de coureurs werken die voor hun plek moeten betalen. Maar als je me vraagt of het gaat gebeuren, dan zeg ik op dit moment: nee!" aldus Paul Stoddart.

Update 20:25
F1racing.nl weet te melden dat Robert Doornbos een zogenaamd "voorcontract" heeft getekend met Minardi. Dit houdt in dat Doornbos de plek van Friesacher in zal nemen bij de GP van Duitsland te Hockenheim indien deze niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet.

F1Racing.nl baseert zich momenteel nog op anonieme bronnen, het is wachten op een officieel statement van zowel Minardi als het management van Doornbos.