Beroering rond Goor op eerste training Feyenoord

Olga (Nuongirl)
De eerste training van Erwin Koeman als nieuwe trainer bij Feyenoord stond onbedoeld in het teken van Bart Goor. De Belg wil weg bij de Rotterdamse club en daarom werd hij door het eigen legioen vijandig onthaald.

"Ik zit met de situatie in mijn maag. Bart heeft ook tegen mij persoonlijk verteld dat hij het helemaal heeft gehad met Feyenoord," aldus Koeman.

Technisch directeur Mark Wotte onderhandelde vrijdag voor de zoveelste maal met Anderlecht, dat Goor graag wil hebben. Maar wederom werden de beide clubs het niet eens over de transfersom. "Dus blijft hij in principe bij Feyenoord", aldus Wotte tijdens de persconferentie na de eerste training.

Trainer Koeman zal dat niet erg vinden want hij kan de middenvelder goed gebruiken. "Hij is niet gemakkelijk te vervangen. Bart heeft het afgelopen seizoen bijna alles gespeeld en steeds een constant niveau gehaald. Misschien moet hij door de zure appel heen bijten. Hij moet zich in elk geval niet laten kennen nu de fans hem even niet zien zitten."