Trulli rekent niet meer op overwinningen

Olga (Nuongirl)
Toyota F1-coureur Jarno Trulli gaat er vanuit dat hij dit jaar niet nog een Grand Prix winnend kan afsluiten. Volgens de Italiaan ligt het team achter op de rest.

Trulli stond dit seizoen drie maal op het podium en startte twee maal een wedstrijd vanaf de eerste rij maar de Italiaan zegt dat de concurrentie de laatste races grote stappen voorwaarts heeft gemaakt, terwijl Toyota wat achter blijft liggen.

"We laten het liggen door het gebrek aan ervaring. De meeste teams boeken vooruitgang op het gebied van de aërodynamica, maar daar laten wij het wat liggen. Er wordt hard gewerkt maar ik geloof niet dat er momenteel veel snelheid in de auto gevonden wordt",aldus Trulli.

Als antwoord op de vraag of hij nog rekent op een overwinning dit seizoen zegt de Italiaan :"niet echt. De rest doet het momenteel heel goed. Hopelijk zit er bij ons nog vooruitgang in. De eerste grote stap vooruit die wij kunnen zetten laat nog even op zich wachten, alhoewel het team wel iets interessants gevonden heeft. Wellicht dat we het in augustus in de races kunnen gaan gebruiken."