Webber verwacht vooruitgang

Maurice (mbn)
Mark Webber zal ongetwijfeld enigszins teleurgesteld zijn over de resultaten bij Williams. Hij gelooft echter dat hij in de komende races een verbeterde Williams tot zijn beschikking zal hebben.

Net zoals de meeste grote teams gebruikt Williams deze periode van drie weken om wat nieuwe onderdelen te testen. Het team zal proberen de FW27 zodanig te verbeteren dat ze weer in de echte top kunnen meedraaien. Mark Webber heeft er wel vertrouwen in dat er vooruitgang zal worden geboekt.

Webber vertelde: "De komende weken van ontwikkeling en testen voor Imola zullen belangrijk zijn. Ik denk dat we een stuk sterker zullen worden. Daar is geen twijfel over mogelijk, de auto zal verbeteren."

Met name op Imola verwacht Webber de sterke punten van de auto optimaal te kunnen benutten: "We krijgen nog een hoop nieuwe onderdelen, aerodynamisch en mechanisch, en een boel kleine verbeteringen. De auto is ook erg goed qua remmen, daar blijkt Williams er goed in te zijn. De auto voelt erg stabiel en sterk als je remt."