Crespo wil definitief naar AC Milan

Raymond (RayMania)

Hernan Crespo hoopt binnenkort definitief de overstap te maken van Chelsea naar AC Milan. De Argentijnse international speelt dit seizoen op huurbasis bij de club uit Milaan.

Aan het begin van het seizoen werd Crespo verhuurd aan AC Milan. In Londen was de goalgetter overbodig na de komst van Kezman, Robben en Drogba.

"Het is mijn droom om tot het einde van mijn loopbaan bij Milan te blijven", liet de 29-jarige Crespo woensdag weten. "Maar Chelsea staat voorlopig nog in de weg. De besturen van Milan en Chelsea zijn druk bezig om tot een akkoord te komen. Ik geloof dat zij snel een overeenkomst zullen bereiken. Ik heb ze laten weten dat ik bereid ben om elk offer te maken om de kleuren van Milan te kunnen blijven dragen."

Crespo verhuisde twee zomers geleden van Internazionale naar Chelsea voor een bedrag van circa 25 miljoen euro. Bij de Italiaanse kampioen is Crespo opgebloeid en scoort hij als vanouds. Hij maakte tien goals in de Serie A en vier doelpunten in de Champions League. Eerder kwam Crespo uit voor Lazio Roma, Parma en River Plate.