Dudot gaat met pensioen

Roel (jozef444)
Bernard Dudot, vice-directeur van Renault F1 heeft besloten om per één april 2005 met pensioen te gaan. Dit doet hij met volledige goedkeuring van President Patrick Faure en teambaas Flavio Briatore.

Het team van Renault F1 heeft twee vervangers aangewezen voor de vertrekkende Fransman, Rob White en André Lainé gaan zijn taken overnemen. White zal daarnaast verantwoordelijk blijven voor alle technische onderdelen, Lainé zal nog steeds verantwoordelijk zijn voor de ondersteunde onderdelen van het team.

Faure: "Ik wil hierbij Bernard hartelijk danken voor zijn bijdrage aan het team. Hij kwam op een zeer belangrijk moment weer terug bij het team van Renault F1, en hij speelde een hoofdrol in de successen van de afgelopen twee seizoenen."

Briatore: "Het teams sterkste punt is het personeel, en ik ben ervan overtuigd dat Rob en André zich in zullen zetten om het team naar nog grotere hoogtes te laten stijgen. De geweldige samenwerking tussen onze technische groepen in Frankrijk en Engeland hebben zich geuit in de prestaties van de auto en de motor van dit jaar. Deze samenwerking zal zeer belangrijk zijn om de komende seizoenen onze doelstellingen te behalen."