Wonderkind (9 jaar) ingelijfd door Santos

rocano
Waar zowel ManU als Porto om de gunsten dongen van de 9-jarige briljant Jean Carlos Chera, lijkt het Braziliaanse Santos het pleit in haar voordeel te hebben beslecht.

Santos, de voormalige club van Pelé, zegt dat het een overeenkomst heeft gesloten met het linksbenige jongetje. Hij zal naar verluid een contract tekenen dat elk jaar zal moeten worden verlengd.

De huidige club van Chera, ADAP, is echter in verweer gekomen tegen de vermeende overgang. 'De handelwijze van Santos is piraterij van de hoogste orde', vertelt de club op zijn website. 'Wij geven geen toestemming voor het meetrainen van Chera bij Santos.'

'We zijn aan het uitzoeken in hoeverre de berichtgeving klopt. Als het waar blijkt te zijn, zullen we alle juridische wegen bewandelen om de rechten van onze atleet te beschermen', aldus de verklaring van de club.

Zoals eerder gemeld op Sport.fok.nl, zaten meerdere clubs achter het supergetalenteerde Braziliaanse jongetje aan. De kampioen van Brazilië claimt nu dus het jochie te hebben ingelijfd.