Chelsea loopt uit op Man. United

Raymond (RayMania)
In het Engelse Premiership is Chelsea twee punten uitgelopen. Zelf wist het te winnen, waar de concurrentie punten verloor.

Concurrent Manchester United wist de uitwedstrijd tegen Crystal Palace niet te winnen. Met Ruud van Nistelrooij in de basis wist de club uit Manchester niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel. Het leek erop dat de spelers zich spaarden voor de return tegen Milan in de Champions League.

Arsenal wist wel te winnen en doet volop mee voor de tweede plek die nu nog in handen is van Manchester United. Arsenal won thuis met 3-0 van Portsmouth, door een hattrick van Thierry Henry. De Fransman staat door de drie goals eerste in de tussenstand van de Gouden Schoen.

Chelsea wist te profiteren van het puntverlies van Manchester United. Tegen Norwich City kwam Chelsea snel op voorsprong door een goal van Joe Cole. Norwich kwam na een half uur verrassend op gelijke hoogte door een rake kopbal van Leon McKenzie. Toch won Chelsea door late goals van Kezman en Carvalho. The Blues staan nu eerste met een voorsprong van acht punten op Manchester United.