Taylor en Fordham in finale Masters Of Darts

Raymond (RayMania)
De finale van de Masters Of Darts in Hengelo gaat tussen de Engelsen Phil Taylor en Andy Fordham. Zij wonnen hun halve finales zeer overtuigend.

Phil The Power Taylor speelde in de halve finale tegen Raymond van Barneveld. De ontmoeting tussen de twee topdarters was een herhaling van de wedstrijd van afgelopen donderdag waarin Taylor oppermachtig was. Een nieuwe kans volgde voor Barney, maar deze wist hij niet te pakken. Van Barneveld volgde nog goed tot 2-2 in sets, maar bij 2-3 verloor hij zijn eigen set. Taylor won vervolgens de wedstrijd overtuigend met 5-2.

In de andere halve finale nam Andy Fordham het op tegen Roland Scholten, die uitkomt voor de PDC. Eerder won Fordham met 4-2 van Scholten en ook dit keer was de Engelsman te sterk voor de Nederlander. The Viking won afgetekend met 5-1 in sets.

Morgen staat de finale op het programma. In de finale wordt gespeeld om zes gewonnen sets. Dit is een nadeel voor Fordham omdat hij, naarmate de wedstrijd langer duurt wat minder gaat gooien. De eerdere poulewedstrijd tussen beiden spelers eindigde in 4-2 voor Taylor. Over het gehele toernooi gezien was Fordham de enige speler die Taylor een beetje kon volgen. Laten we hopen dat dat morgen ook zo is!

Programma:
Phil Taylor - Andy Fordham.