Bahrein wint FIA-prijs

Maurice (mbn)
De organisatie van de Grand Prix van Bahrein heeft de speciale FOM (Formula One Management)-prijs gekregen. De Grand Prix werd uitgeroepen tot best georganiseerde Grand Prix van 2004.

In de maanden voor de Grand Prix waren er veel twijfels of alles op tijd af zou zijn en of de organisatie aan de strenge eisen die de Formule 1 stelt zou kunnen voldoen. Bernie Ecclestone stelde zijn rechterhand Philippe Gurdjian aan om de organisatie te helpen in de laatste maanden en de Grand Prix verliep uiteindelijk vlekkeloos. Die prestaties levert de organisatie nu een prijs op.

Philippe Gurdjian reageerde op het nieuws: "Binnen de geringe hoeveelheid tijd die we hadden moesten de bouwwerkzaamheden aan het circuit worden afgerond; het was een moeilijke taak. We hebben de juiste teams op de juiste plaats aan het werk kunnen zetten en zo met hard werk de organisatie van de Grand Prix weten te voltooien."

"Ik ben erg blij om te zien dat Bahrain International Circuit de speciale FOM-prijs ontvangt en nog meer voor de mensen uit Bahrein die aan de strenge Formule 1-standaard moesten voldoen."