Briscoe gaat niet testen voor Jordan

Olga (Nuongirl)
Het leek allemaal in kannen en kruiken, maar de toekomst van Ryan Briscoe lijkt onzeker, nu de jonge Australiër volgende week toch niet voor Jordan gaat testen. Het team gaat nu op zoek naar een coureur die naast Christijan Albers aan de slag kan.

Briscoe werd al enkele weken met het team van Jordan in verband gebracht. De voormalige testrijder van Toyota zou samen met de motoren van Toyota meeverhuizen naar het team van Jordan.

Nu lijkt dit te worden afgeblazen, omdat Jordan volgende week zonder Briscoe zal gaan testen in Jerez. Én zonder Toyota-motoren, want die zijn pas klaar in februari, als Jordan met de nieuwe auto gaat testen.

Het team van Eddie Jordan heeft 4 testdagen gepland in Jerez, maar alleen voor de eerste dag is er een coureur vastgelegd, Christijan Albers, die nadrukkelijk in beeld is voor een racezitje. Wie er de andere drie dagen zal gaan testen is nog niet bekend. Nick Heidfeld lijkt geen optie, terwijl ook Timo Glock de laatste weken weinig meer gesignaleerd is bij het team.