Webber klaar voor Williams

Maurice (mbn)
Nu alle rumoer rond Jenson Button is opgetrokken, is er weer aandacht voor de man die wel voor Williams rijdt volgend seizoen, Mark Webber. Na wat vakantie zal hij op 24 november zijn eerste test voor Williams rijden.

Eerst nog een vakantiereisje naar zijn sportheld Lance Armstrong in Amerika, maar daarna zal hij zich al in Engeland melden. Webber wil zich goed voorbereiden op de eerste tests en het seizoen van 2005. Voor Williams zal hij op het circuit van Barcelona op 24 november al voor het eerst testen.

Hoewel zijn Jaguar-tijd is afgelopen, is het nog niet uit het oog uit het hart: "Het team is erg goed voor me geweest en ik ben er erg gelukkig geweest. Ik ben erg gelukkig geweest door mijn hele loopbaan met eerst Minardi, toen Jaguar en nu met een Williams-stoeltje. Iedere keer als ik langs de Minardi-garage loop zeg ik even gedag tegen de jongens en dat zal een groot gemis zijn als de deze jongens (van Jaguar, red.) er niet meer bij zijn. Nu staat er een lange winter voor de boeg en Melbourne zal er weer snel zijn, dus we hebben veel werk te doen. Bij Williams gaat het om winnen en de winter is verschrikkelijk belangrijk."