Wordt het Jaguar, Jordan, of Minardi voor Albers?

MavRick
Het algemeen dagblad schreef vandaag, dat het management van Christijan Albers tijdens de grand prix van China gesproken heeft met maar liefst drie renstallen voor een zitje voor het komend seizoen.

Jaguar (of hoe ze volgend jaar ook mogen heten), Jordan en Minardi blijken tot de gegadigden te horen. Trust directeur Michel Perridon heeft reeds laten weten dat wanneer Albers bij een van de eerste twee teams een stoeltje krijgt aangeboden, hij dit team zal sponsoren.

Om de onderhandelingen niet net als vorig jaar stuk te laten lopen heeft Trust de hulp ingeroepen van John Byfield, de manager van Jenson Button. Minardi's teambaas, Paul Stoddart, heeft inmiddels laten weten dat Albers met een paar miljoen Euro aan sponsorgeld meer dan welkom is bij het team.

Albers kijkt echter ook uit naar betere teams. Zo is er ook al gesproken met Eddie Jordan, echter sinds Albers bij dit team gepasseerd is door Robert Doornbos, schijnt de relatie tussen Jordan en Trust aardig bekoeld te zijn.

Tot slot zijn er ook nog contacten met Jaguar. Hoewel de toekomst van dit team nog lang niet zeker is, gaat het management van Albers er van uit dat het team verkocht wordt. Als dit het geval is zal het nieuwe team een behoorlijk gebrek aan sponsors hebben en in dat geval is een betalende rijder als Albers meer dan welkom!