[upd] Van Hooijdonk stopt niet

Frank (Morpheus2002)
Pierre van Hooijdonk heeft op de website van zijn club Fenerbahce aangekondigt na dit seizoen te stoppen met voetballen.

De reden voor zijn vertrek is dat hij naar eigen zeggen niet meer de juiste spirit en kracht kan opbrengen, tevens wil hij meer tijd in z'n gezin stoppen.
Van Hooijdonk heeft beloofd zich dit seizoen nog keihard in te zetten voor zijn club en het Nederlands Elftal.

In de toekomst zou van Hooijdonk graag een club in Nederland trainen of het Turkse Fenerbahce. Ook houdt hij een woning aan in Turkije, hij heeft het daar erg naar z'n zin.

Van Hooijdonk speelde in zijn 21 jaar tellende carriere voor NAC Breda, Celtic, Nottingham Forest, Vitesse, Benfica, Feyenoord en nu dus Fenerbahce. Tot nu toe trof de aanvaller 319 keer doel in 480 wedstrijden.

Update 13:42

In een verklaring geeft van Hooijdonk aan dat hij er nog helemaal niet aan denkt te stoppen met voetballen. "Ik weet niet waar ze het vandaan hebben, ik ga door zolang ik me fit voel! Ik ben fit en geniet van elke dag!"

Het nieuws verscheen op de website Fenerbahce.com, dit blijkt niet de officiële website van de Turkse club te zijn, dat is Fenerbahce.org.