Barrichello wil meestrijden voor titel.

Redactie FOK!frontpage
Na een foutloze race die bekroond werd met een 2e plaats denkt Rubens Barrichello dat het nu wel eens zijn seizoen kan gaan worden.

De Ferrari-coureur zegt dat hij dit jaar de beste kansen heeft om de wereldtitel te behalen. Misschien dat Rubens Barrichello nu eindelijk uit de schaduw van Schumacher kan en mag treden om mee te strijden voor de wereldtitel.

"Het wordt nog even afwachten, maar ik denk dat dit mijn beste kans wordt. Ik draai nu toch al een tijdje mee en denk dat ik elk jaar beter geworden ben en van mijn fouten heb geleerd. Ook nu was ik aan een goede race bezig tot de remmen problemen begonnen op te leveren," aldus Rubens.

Michael Schumacher gaf voor de race op Albert Park al aan dat hij Rubens tot zijn grootste concurrent rekent. De Duitser denkt dat de Braziliaan inderdaad opnieuw sterker is geworden. Dat kon hij na de race in Melbourne enkel nog maar eens bevestigen.

"Ik verwacht een hevig gevecht. Als je ziet hoeveel Rubens de voorbije jaren is verbeterd, dan weet je dat het een zware strijd wordt. Tijdens de kwalificatie werd dat al duidelijk en ook in de race volgde hij heel goed tot hij problemen kreeg met de remmen. De wagen die een beetje beter is zal elke keer bepalen wie de beste van ons twee zal zijn," aldus de zesvoudig wereldkampioen.