Jordan kijkt verheugd vooruit

Maurice (mbn)
Bij Jordan kijken ze uit naar de eerste race in Melbourne en de rest van het seizoen.

Eddie Jordan is ervan overtuigd dat Jordan zich dit seizoen verder na boven kan vechten: "Verleden jaar wisten we een race te winnen en overtroffen daarmee de verwachtingen van iedereen, dus alles is mogelijk. Wat ik wel weet is dat we dit jaar heel hard hebben gewerkt deze winter en we de focus hebben. We hebben jonge rijders en we zijn van plan op de grid op te klimmen beetje bij beetje tot we op een dag in de positie zijn waar we weer races kunnen winnen. Ik wil mijn staf danken voor hun harde werk en ik hoop zo erg dat ons werk wordt beloond op de baan."

Nick Heidfeld steunt zijn baas daarin: "Onze eerste tests met de EJ14 zijn veelbelovend geweest, want het is een betrouwbare auto. Ik denk dat we met een betje geluk we de auto kunnen blijven verbeteren dit jaar. Het wordt zeker een uitdaging en we zullen de grote stap niet in één keer kunnen zetten. Maar we hebben een goede basis en stap voor stap zullen we verbeteren, punten gaan scoren en de concurrentie achter ons laten."

Giorgio Pantani kijkt uit naar zijn eerste Formule 1-race: "Ik ben zo blij nog maar dagen van mijn eerste Grand Prix af te staan. Het zal best opwindend voor me zijn en ik kan niet wachten totdat ik het circuit op kan. Ik heb maar beperkt kunnen testen, omdat ik pas laat bij het team kwam. Ik zal alles geven om het team goede resultaten te laten behalen."