Dennis Bergkamp trefzeker

Otto (okee6)
Dennis Bergkamp heeft Arsenal weer aan de kop van de ranglijst gebracht. De aanvaller scoorde het enige doelpunt in de wedstrijd met Blackburn Rovers (1-0).

Bergkamp kon al na elf minuten na een loopactie van Kolo Toure de 1-0 aantekenen. Blackburn was niet bij machte daar nog wat aan te doen. Arsenal kreeg nog enkele mogelijkheden, maar benutte die niet. Het was de tweede treffer van de Nederlander dit seizoen. Hij speelde al twaalf competitiewedstrijden, maar stond slechts tweemaal in de basis.

Arsenal staat nu een punt voor op Manchester United en twee punten op Chelsea.

Update:
Bergkamp heeft aangegeven graag nog een extra jaar bij Arsenal te spelen. Op Tribalfootball.com zegt Bergkamp: "Ik voel me goed en ik wil volgend seizoen zeker weer voor Arsenal spelen. Het is misschien nog wat vroeg om deze beslissing nu al te maken, maar tot nu toe zie ik geen reden waarom dit seizoen mijn laatste zou zijn. Het spelen naast Thierry Henry geeft mij zoveel voldoening en enthousiasme. Hopelijk kan ik snel met Arsenal om de tafel gaan zitten om mijn contract nogmaals te verlengen."