Nog meer lof voor Schumi

Redactie FOK!frontpage
Michael Schumacher staat na het behalen van zijn 6e wereldtitel in de Formule 1 vol in de schijnwerpers.

Nadat we al eerder meldden hoe Mark Webber zich vol lof uitliet over Michael Schumacher, is het nu voormalig Formule 1 coureur Mario Gabriel Andretti die een duit in het toch al erg volle zakje doet.

De legendarische Italiaanse Amerikaan, zelf wereldkampioen in 1978 met Lotus, had tegen het tijdschrift Age onder andere het volgende te zeggen: "Het blijft lastig om Michaels prestaties en records in twijfel te trekken. Hij is zonder enige vorm van twijfel de allerbeste coureur die de F1 ooit gekend heeft. Zijn prestaties onderstrepen dit nog eens duidelijk. Michael is al jaren de onbetwiste nummer 1. Vaak hoor ik mensen Michael's prestaties relativeren, omdat hij destijds bepaalde mensen vanaf Benetton zou hebben meegenomen naar Ferrari. Ik vind echter dat je dat niet tegen hem mag gebruiken. Het toont alleen maar aan wat een klasse rijder hij is. Hij is compleet, niet alleen in de cockpit maar ook achter de schermen".

Schumacher zelf zal alle huidige commotie rond zijn persoon in elk geval ongetwijfeld niet als onprettig ervaren. En met zes wereldtitels op zak lijken de positieve uitlatingen ook wel op hun plaats.