Wie mag testen voor Jaguar?

Redactie FOK!frontpage
Jaguar heeft bevestigd dat het op 25 November in Valencia verschijnt in verband met een test. Hierbij komen "twee" coureurs in actie voor Jaguar.

Het winterprogramma willen we met liefst 2 auto's afwerken, zegt Nav Sidhu. "We willen ons het allerbeste voorbereiden op het nieuwe seizoen en daarom willen we de tweede coureur het liefst voor deze tijd vastleggen". Bij Jaguar zijn ze bezig met de onderhandelingen en deze zijn zeer ingewikkeld en nemen veel tijd in beslag.

Er is dus een goede kans dat de tweede coureur bij Jaguar bekend wordt gemaakt voor 25 November. Op dit moment worden Jacques Villeneuve, Heinz-Harald Frentzen, Nick Heidfeld, Jos Verstappen, Anthony Davidson, Alex Yoong, en Justin Wilson in verband gebracht met Jaguar.

Onze landgenoot Jos Verstappen lijkt een serieuze kandidaat voor dit stoeltje. Met zijn sponsoren die een flink budget op tafel willen leggen en zijn ervaring hoopt Verstappen op een plaats bij Jaguar in het nieuwe seizoen. Hopelijk weten we rond de 25ste meer.