Schumachers vieren feestje

Benjamin (Dagobert)
Michael Schumacher en zijn broertje Ralf vierden een "feestje" in de Toyota VIP-Room.

Mend wist ons vandaag het volgende te melden:

Volgens het Britse roddelblad The Sun vierden de zesvoudig wereldkampioen het feest door samen met zijn broertje een hoop schade aan te richten. Ook Olivier Panis was bij de ontregeldheden aanwezig.

Naar verluid werd er met flessen gegooid, een vorkheftruck gekaapt en een televisie uit het raam gegooid. Ook was er op foto's een koelkast die op zijn kant lag te zien. Een getuige zei dat het eruit zag of ze gek waren geworden. "Het leek wel een slagveld." Het begon volgens hem met het gooien van drankjes en liep daarna uit de hand. Michael gaf een TV aan Ralf, die de TV vervolgens uit het raam gooide.

Later werden er door Olivier en Michael stoelen en tafels richting het gebroken geslingerd. Ralf zou in een 'geleende' BMW gestapt zijn om naar zijn hotel te rijden, maar zijn broer weerhield hem hier wijselijk van. Hij reed zelf echter nog wel op een vorkheftruck over de paddock.

Suzuka staat bekend om het vieren van feestje omdat er vaker kampioenschappen zijn beslist, maar normaal is het gooien met water het hoogtepunt van de avond.

Schoonmakers zijn uren bezig geweest om platgestampt voedsel, verpulverd glas en gemorste drank op te ruimen.