Verstappen naar Jaguar waarschijnlijker

Arjan (Light)
Kleffe_Dop en nightfall wist ons vandaag het volgende te melden:

De geruchten dat Jos Verstappen volgend jaar bij Jaguar rijdt worden alsmaar sterker. Voor het team is de Nederlander interessant, omdat hij veel sponsoren mee kan nemen.

Verstappen, die momenteel voor Minardi rijdt, heeft meerdere Nederlandse sponsoren achter zich, onder andere Trust, Halfords, Wilux en Muermans. Eerder al wist de teambaas van Jaguar, David Pitchforth al te melden dat de Formule 1 markt tegenwoordig een "kopers-markt" is. "Rijders die geld mee kunnen nemen zijn dus zeker welkom en zullen zeker overwogen worden."

De huidige geruchten werden door Nicolas Kiesa de wereld in geholopen. De Deense teamgenoot van Verstappen antwoorde op de vraag of hij volgend jaar ook bij Minardi rijdt:

"Het lijkt er op dat er een stoeltje vrij komt volgend jaar. De kans is namelijk erg groot dat Verstappen volgend jaar ergens anders rijdt, misschien wel bij Jaguar."

De geruchten dat Mark Webber Juan Pablo Montoya gaat vervangen, en dat Montoya dan op zijn beurt het stoeltje van David Coulthard overneemt, versterken de geruchten rond Verstappen.