Paauwe verlengt contract bij Feyenoord

Redactie FOK!frontpage
Patrick Paauwe heeft zijn contract met Feyenoord met drie jaar verlengd. De verdediger blijft nu tot medio 2007 aan de Rotterdammers verbonden.

"Ik ben er hartstikke tevreden mee en ik heb er ook heel veel zin in", zegt Paauwe op feyenoord.nl. De oud-speler van PSV, De Graafschap en Fortuna Sittard kwam in 1998 naar De Kuip.

Het afgelopen seizoen stond de huidige aanvoerder van Feyenoord bloot aan de nodige kritiek. Hij werd noodgedwongen opgesteld als linksback, terwijl dat niet zijn favoriete positie is. Dat liet hij vervolgens een aantal maal blijken in de media. "Ik heb inderdaad een minder half jaar achter de rug, maar dat neemt niet weg dat ik het bij Feyenoord ontzettend naar mijn zin had en heb. En zeker nu we een compleet vernieuwd team hebben, voelt het ook allemaal weer fris aan", verklaarde de vijfvoudig international op de website van zijn club.

De 27-jarige Paauwe speelde tot dusver 238 Eredivisiewedstrijden en scoorde daarin 23 keer. Hij kwam inmiddels 152 competitieduels uit voor Feyenoord.