De Voetbalmanager 2003-2004

Otto (okee6)
De Voetbalmanager 2003-2004 staat op het punt geopend te worden. Hierbij wordt de procedure van aanmelden en de opzet van het spel alvast een beetje uitgelegd. Let wel: de opening is nog geen feit.

Het is de bedoeling dat iedereen -ook de deelnemers van vorig jaar- zich eerst aanmeldt. Je hebt ook dit jaar weer de optie om naast een teamnaam weer een mooi shirt te verzinnen voor jouw team. Ook is het weer mogelijk te spelen in de zogenaamde sub-leagues waar je de strijd op neemt met vrienden, vijanden, bekenden of minder-bekenden.

Het spel is vernieuwd dit jaar! Dit keer is het de bedoeling dat de manager -jij dus- een team samenstelt van 11 spelers. Het team speelt in een 4-4-2 formatie en jij dient de beste schakels te vinden. Met het startbudget ga je een selectie samenstellen. Vervolgens zal je naar gelang jouw spelers presteren, steeds betere spelers kunnen kopen. De verdiende punten worden namelijk in transfergeld omgezet.

Een speelronde zal twee weken duren. Alle eredivisiewedstrijden (vanaf nu), die in die periode gespeeld worden, tellen mee voor de stand. Worden wedstrijden afgelast, dan schuiven ze door naar een latere speelronde. De puntentelling zal dezelfde zijn als die van het vorig seizoen. Meer over het spel zal te lezen zijn in de faq.

We hopen de nieuwe Voetbalmanager nu zo spoedig mogelijk te kunnen aanbieden en dan aanstaande vrijdag reeds om 18:00 uur te kunnen starten