Schumi: "Resultaten mede mijn schuld"

Gerbert (Tackleberry)
Michael schumacher heeft openlijk toegegeven dat zijn fouten mede schuldig zijn aan de slechte resultaten van Ferrari tot op heden.

Het Italiaanse team heeft voor het eerst sinds tijden een zeer slechte start van het seizoen. Vooral de resultaten van de Duitser vallen op. Vorig jaar kon Der Schumi niets fout doen, terwijl dit seizoen alles fout lijkt te gaan wat maar fout kán gaan.

Schumacher heeft nogmaals aangegeven volledig achter de keuze te staan om de F2002 voorlopig als race auto te houden. De 2003-GA is volgens hem nog te onbetrouwbaar, bovendien is de F2002 naar eigen zeggen de snelste auto op de grid.

"De slechte start was het resultaat van omstandigheden en een aantal fouten van mijn kant. De regels zijn voor iedereen hetzelfde, dus het ligt niet aan de regels als we nog niets hebben gewonnen. De 2003-GA is nog niet helemaal betrouwbaar, hoewel het een hele grote stap voorwaarts is wat snelheid betreft. We nemen het risico gewoonweg niet, maar met 2002 hebben we nog steeds de snelste auto op de grid. Het verschil is dat we ongelukkig zijn geweest. In Australië was het het weer, in Brazilië liepen we spaak op de nieuwe regels. Alleen in Maleisië waren we duidelijk langzamer, maar dat was vorig jaar ook het geval."