Alonso had ook kunnen winnen

Benjamin (Dagobert)
Als, als, als, de trend van de laatste dagen.

Ook Fernando Alonso denkt dat hij had kunnen hebben gewonnen op Interlagos, als hij niet zijn grote crash had gehad. "Ik was gemakkelijk de leiders aan het bijhalen en zelfs als ik door de pits had moeten had ik dat gedaan in de ronde dat de safety car reed. Ik zou de pits hebben verlaten op de vierde plaats en dan met nieuwe banden hebben gereden - Ik zou gewonnen hebben." Hiermee sluit hij zich aan bij David Coulthard, Giancarlo Fisichella,Ralf Schumacher en het Minardi-team die allen ook zeiden dat ze op het podium hadden kunnen komen, als.....

Alonso verklaard zijn ongeluk door te zeggen dat hij geen tijd had om te reageren. Hij was net aan het praten over de radio welke banden hij wilde. "Ik vroeg voor regenbanden en toen zag ik de stukken van de andere wagen midden op de baan."

Alonso liep enkel een zere knie op en blijft optimistisch voor de rest van het seizoen. "Mijn moraal is behoorlijk hoog en ik zal alles geven tijdens de rest van het seizoen, want ik voel me sterk en de auto raced behoorlijk goed."