Ralf naar Ferrari?

Benjamin (Dagobert)
Zal Ralf Schumacher ooit broer Michael vervangen bij Ferrari?

Teambaas Jean Todt zei in een interview met het Duitse persbureau DPA: "Als Michael er een keer mee ophoudt en zijn broer dan nog beschikbaar is, is hij een coureur die dan in beeld komt." Todt weerhoudt zich echter van speculaties en wil Micheal behouden ondanks de slechte seizoensstart. "Zo lang Michael gelukkig is bij Ferrari, zo lang is Ferrari gelukkig met hem als coureur."

Micheals contract loopt pas af in 2004, maar er verschijnen volop verhalen over een eventueel vroedtijdig einde en de potentiële opvolgers. Volgens Willi Weber, Michaels manager, ligt er een nieuw contractaanbod, maar ondertussen zijn er ook de verhalen dat Michael er mee zou stoppen als hij geen kampioen wordt dit jaar.

Ralf presteerde afgelopen race duidelijk beter dan zijn broer en werd negende. Volgens eigen zeggen had hij zeker derde kunnen zijn als de rode vlag op een ander moment was gevallen.
"Als dit ongeluk niet was gebeurd, dan denk ik dat ik op het podium was geëindigd omdat veel van de auto's voor me nog naar binnen moesten voor een pitstop. Alles ging redelijk goed onder de gegeven omstandigheden, hoewel ik moet toegeven dat ik ook worstelde om de auto op het circuit te houden."