Wie gaat waar heen?

Benjamin (Dagobert)
Wij konden ook niet online vanwege de problemen dus vandaar dit grote 'wat er allemaal aan spelers heen en weer gaat'bericht.

We beginnen bij FC Twente waar bekend werd gemaakt dat Simon Cziommer volgend seizoen bij Schalke '04 zal spelen. De 22-jarige middenvelder kan transfervrij vertrekken en tekende een contract voor 3 jaar bij de Duitsers.

Tommie van der Leegte was in conflict met René Vandereycken en naar aanleiding daarvan is zijn contract ontbonden. De middenvelder zal op amateurbasis naar RKC Waalwijk gaan.

Ook doelman Sander Boscker verlaat FC Twente na dit seizoen. Hij is niet tevreden met het aanbod dat de FC hem gaf.

Wilko de Vogt is de nieuwe doelman van RBC Roosendaal. Hij zal de geblesseerde doelman Maikel Aerts vervangen.

Meshal Mubarak Budawood zal tot het einde van dit seizoen Feyenoord komen helpen. De verdediger uit Qatar heeft een huurcontract met een optie tot aankoop.

Joey Didulica zal Ajax aan het einde van het seizoen verlaten nadat hij het niet eens kon worden met de club over contractverlenging.

Willem Hupkes ruilt De Graafschap in voor Cambuur Leeuwarden. De middenvelder maakt het seizoen op huurbasis af in de Friese hoofdstad.

Verder wordt Dwight Lodeweges, de ex-coach van FC Groningen, zal volgend seizoen de assistent worden van Foppe de Haan. De Haan verlengde zijn contract zodat volgend jaar al weer zijn negentiende seizoen wordt bij SC Heerenveen.

Verder meld VI-PLanet dat Magnus Johansson geen contract verlenging zal krijgen. De verdediger van FC Groningen heeft teveel last van blessures.