Verkeerd uitgerekende punten? [update]

Vincent (Ali Salami)
Vandaag hebben ons een aantal vragen bereikt met betrekking tot de puntentelling. Zo zouden er te weinig punten zijn toegekend of zouden budgetten verkeerd staan. Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid de punten toekennen, kunnen er fouten zijn opgetreden.

Om dit in alle rust te kunnen onderzoeken hebben we besloten tijdelijk de mogelijkheid tot het maken van een team en het invullen van de pool uit te schakelen. Tijdens het onderhoud zullen ook enkele andere verbeteringen plaatsvinden.

Wij kunnen niet zeggen hoelang de werkzaamheden gebeuren, maar hopen alles nog vandaag af te ronden.

Onze excuses voor de overlast die dit zou kunnen veroorzaken,

De managercrew.

Update

Bij een aantal ingevoerde punten blijkt er wat mis te zijn gegaan. Dit is op alle punten een klein aantal, maar het geeft bij enkele mensen wel afwijkende puntenaantallen. De punten zijn inmiddels juist verwerkt. Dit kan in je voordeel hebben gewerkt, maar ook in je nadeel!

Van de users die ons wisten te melden dat hun puntenaantallen niet klopten, bleek geen van hen getroffen door de misrekening. Mochten deze users alsnog vragen hebben over hun punten, dan kan er een email worden gestuurd naar alisalami@fokzine.net. Zet hierbij in je mail al de spelers van je team met voor en achternaam en het land waarvoor zij spelen, plus het aantal punten dat jij denkt dat ze hebben verdiend. Alleen dan kan en zal je email worden behandeld!

De database is weer open, de teams kunnen weer worden veranderd. Over enkele ogenblikken zal ook de nieuwe pool in te vullen zijn.