Xbox Live Arcade verkopen september, Trials HD aan top

Christophe (SpankmasterC)

Hoewel er geen officiële verkoopcijfers van Xbox Live Arcade-titels bekend gemaakt worden zijn er toch mogelijkheden om te kijken hoeveel een titel verkoopt. Omdat iedereen die een titel koopt op XBLA per definitie zijn Xbox aan het internet moet hebben hangen kun je uitgaan van de statistieken op de leaderboards om zo een beeld te krijgen welke titel hoeveel exemplaren heeft verkocht. Als je dan nog eens slim bent houd je dit iedere week bij zodat je mooie statistiekjes kunt genereren van welke games het meest succesvol zijn.

Gamerbytes.com is zo'n site die de statistieken bijhoudt en zij zijn net gekomen met hun Top 10 Meest Verkochte XBLA Titels van September (technisch gezien van 31 augustus tot en met 4 oktober). De lijst is als volgt:



Let dus op: deze cijfers zijn niet officieel maar gebaseerd op leaderboards en de Top 10 die Major Nelson iedere week uitgeeft. Een goede indicatie van welke titel hoe succesvol is is het zeker wel. Als extraatje hier ook nog de grafiek van XBLA titels per week, titels in het rood zijn net die week uitgekomen, blauwe titels zijn die week afgeprijsd.