Battlefield Heroes krijgt grote update

Christophe (SpankmasterC)

EA's gratis online shooter Battlefield Heroes kan deze herfst rekenen op een grote update waarbij onder andere de Gunner aangepakt wordt en er ook een ranking-systeem wordt ingevoerd.

Allereerst de Gunner: de explosieve ton die gunners met zich meebrengen zal aangepast worden zodat je er niet alleen vijanden pijn mee doet maar dat je ze er ook mee vertraagt. Een soort flashbang dus, of een stun-grenade (afhankelijk van het spel wat je gewend bent). Daarnaast is de Frenzy Fire aangepast zodat je nu health krijgt als je mensen dood maakt terwijl je in de Frenzy zit. Ook het Hero's Shield is aangepast, als je deze activeert geldt hij niet alleen meer voor jou maar ook voor je teamleden.

Daarnaast is dus ook ranking ingevoerd, gebaseerd op hoe je presteert in het spel. Dit zorgt ervoor dat je duidelijk kan zien aan de rang die iemand heeft hoelang en hoe goed deze persoon is in het spel.

Dit is nog niet alles, er volgt nog een derde update over de Grote Patch waarin nog meer veranderingen aangekondigd worden. De veranderingen zijn in ieder geval al te merken op de Public Test Environment, dus speel je gang!