[Update] Tiësto in DJ Hero, Renegade Edition onthuld

Tdriver

Update15.59
Activision heeft ook de Renegade Edition van DJ Hero onthuld. Behalve de game krijg je in dit pakket ook een koffer om de speciale controller in te vervoeren en op te zetten voor het betere mixwerk terwijl je staat. Bovendien krijg je in deze doos een CD van Jay-Z en Eminem met daarop nog nooit uitgebrachte nummers. Een prijs voor dit setje is nog niet bekend gemaakt.





Oorspronkelijk bericht

Het gerucht deed al langer de ronde, maar nu is het officieel: Tiësto gaat meewerken aan de nieuwe DJ Hero.
DJ hero is zoals bekend een spinoff van de populaire Guitar Hero serie, in welke (jong)volwassenen met behulp van een plastic gitaartje eindelijk de roem en erkenning kunnen vergaren, die ze met hun triangel in het schoolorkest moesten missen (Ja, Tdriver spreekt uit ervaring).


Hoe de inbreng van Tiësto er precies uit gaat zien, is nog niet duidelijk. "Het zal in ieder geval geen aparte titel á la Metallica en Aerosmith worden", schrijft de man die meermalen werd uit geroepen tot beste dj ter wereld, in zijn eigen nieuwsbrief. Volgens Tiësto zal waarschijnlijk alleen zijn muziek worden gebruikt en zal hij zelf niet in de game te zien zijn.

Gisteren werd al bekend dat ook DJ Jazzy Jeff, oa bekend als 'de andere helft' van de Fresh Prince, zijn medewerking gaat verlenen aan DJ Hero. De game komt uit op de PS2, PS3, Xbox360 en Wii; en wordt deze herfst in de winkel verwacht.

Om alvast in de stemming te komen: 7 minuten Tiësto in Concert