Meer bitches en ho's in nieuwe Saints Row 2 DLC

Christophe (SpankmasterC)
"Yoyoyoyoyo what's up homies? MC SpankyC, in the place to be, giving a warning to thee, to look out fo' Saints Row 2 DLC!"

Zo zou ik dit stukje in kunnen luiden, maar dat doe ik niet! Ik ga voor de verandering eens normaal praten over Saints Row 2, mede aangezien ik eigenhandig heel mijn gangsterimago heb vermoord door een bepaald filmpje op te nemen... Volition komt in ieder geval met een nieuw stukje DLC voor Saints Row 2 waarin we het wederom op gaan nemen tegen de illustere Ultor Corporation.

Wat precies het verhaal is achter Corporate Warfare (zoals de DLC heet) is vooralsnog geheim, wel is bekend dat het zich richt op de strijd tussen de Saints en Ultor en dat oudgediende gangster Dex weer van de partij is. Daarnaast natuurlijk een heleboel nieuwe customization items, waarvan een groot deel door de community aangevraagd is (zoals het hockeymasker en de "bandana-voor-het-gezicht-alsof-je-West-Side-bent"), nieuwe voertuigen, nieuwe multiplayer maps (waarvan er al eentje onthuld is, zie de screenshots voor de eerste beelden van Lost Island) en een nieuwe competitieve co-op mode.

Corporate Warfare zal 28 mei in de virtuele schappen liggen voor een prijs van $ 7 op het PlayStation Network (Europese prijs is helaas nog onbekend) of 560 Microsoft punten (omgerekend ongeveer € 6,72). Hieronder is in ieder geval een lading screenshots te zien waarin de nieuwe items getoond worden en de eerste multiplayer-map te zien is.