Arkanoid, Space Invaders en Zombie Wranglers naar XBLA

Christophe (SpankmasterC)

Komende woensdag mogen we niet één, niet twee maar wel drie Xbox Live Arcade-games verwachten! De fantastische games Arkanoid Live, Space Invaders Extreme en Zombie Wranglers zullen namelijk vanaf deze woensdag beschikbaar zijn, voor de exclusieve prijs van niet 1600, niet 1200 maar slechts 800 Microsoft punten! Een lagere prijs zult u nergens vinden, deze aanbieding is exclusief via Xbox Live, nergens anders vindt u het zo goedkoop!

Arkanoid Live is het welbekend spelletje met de blokjes, het balletje en de beweegbare stuiterunit, maar dan in haarscherp High-Definition! Speel het spel met zijn tweeën, of in je eentje, maar geniet in ieder geval van de 124 levels die het spel te bieden heeft en de twee game-modi!

Space Invaders Extreme is de meest EXTREME variant op de klassieker Space Invaders! Speel tegen of met maximaal drie anderen, geniet van de volledig nieuwe graphics en schiet al dat ruimtegespuis uit de lucht! Maar dat is niet alles, als u binnen tien minuten bestelt krijgt u een EXCLUSIEVE multiplayer-mode erbij waarin gericht wordt op highscores!

Zombie Wranglers geeft je de UNIEKE kans om in een pittige discussie met zombies te gaan, om ze in een scherp woordenspel de tuin uit te lullen! Speel als één van de vier Wranglers en laat die zombies maar eens zien waarom jouw achternaam Brugman is! Lach je een ongeluk terwijl je de zombies verbaasd achterlaat en speel het hele spel samen met je vrienden.