Vloeklegende McEnroe speelbaar in Grand Slam Tennis

Morthill
EA Sport heeft bekend gemaakt dat niemand minder dan oud-wereldtopper John McEnroe speelbaar zal zijn in hun eerste tennisgame Grand Slam Tennis, welke exclusief wordt ontwikkeld voor de Wii. Naast McEnroe zullen er nog meer legendarische tennissers worden opgenomen in deze titel. Welke dat zijn is nog niet bekend. John zelf was blij dat gamesgigant EA zich nu ook op zijn sport gaat richten.

"It's great that EA SPORTS has embraced tennis into its family of games. I think it’s a solid sign the sport is thriving and I hope it will continue to generate more interest and excitement in tennis," zei McEnroe. "Having Wimbledon exclusive to this game is huge because Wimbledon is such a special tournament, for the entire sport of tennis and for me personally."

John McEnroe staat bekend als een van de beste tennissers aller tijden. In zijn carrière won hij 77 enkelspeltitels, waaronder zeven Grand Slams, en 78 dubbelspeltitels. Naast zijn prestaties op tennisgebied werd McEnroe ook beroemd vanwege zijn niet altijd subtiele manier van onvrede uiten over de scheids- en lijnrechters. Iets waar hij meer dan eens mee in de problemen kwam. Tegenwoordig is hij commentator op oa Wimbledon voor de BBC en speelt hij nog op de seniorentour.