Spongebob Squarepants host Canadese ELAN Awards

Morthill
Op 21 maart worden in Vancouver voor de derde maal de ELAN Awards uitgereikt. Anders dan voorgaande jaren zullen nu niet alleen Canadese games kans maken op prijzen, maar zijn alle games kanshebbers. De afgelopen twee jaar werd de show gehost door James T. Kirk (William Shatner) en Seth MacFarlane (de man achter Family Guy) en ook dit jaar heeft de organisatie weer een bekendheid weten te strikken. Acteur Tom Kenny zal dit jaar de show in goede banen mogen leiden. Kenny is het meest bekend als de voice-actor voor Spongebob Squarepants in de gelijknamige animatieserie.

Producer van de show Holly Carinci ziet Kenny als de juiste persoon om een show als de ELANS te hosten in deze tijden van economische recessie. Hij kan de bezoekers eraan herinneren dat hun werk is mensen vermaken op het moment dat het echt nodig is en dat hun talent gevierd en beloond moet worden.

Tom will make our guests remember that what they do for a living is entertain people at a time they most need to be entertained and that theirs is a talent that should be celebrated and awarded.