Blizzcon op 21 en 22 augustus in Anaheim

Morthill
Blizzard heeft vandaag bekend gemaakt dat de jaarlijkse Blizzcon, Blizzards eigen beurs voor zaken als games en wat daaruit voortvloeit, zal plaatsvinden op 21 en 22 augustus in het Anaheim Convention Center in Anaheim, Californië. Door de groeiende populairiteit van het evenement is er dit jaar één hal extra waar Blizzardfans zich kunnen vermaken.

Op de Blizzcon zal er weer een hoop te doen zijn voor fans van Blizzard. Zo is er de mogelijkheid om de nieuwste games te spelen, zullen er discussiepanels zijn met de developers, worden er toernooien gehouden voor verschillende niveaus, zijn er community competities (begin maar vast met het maken van dat Night Elf-kostuum dames), zullen er veilingen zijn en nog veel meer. Mike Morhaime, CEO en mede-oprichter van Blizzard Entertainment, heeft er in ieder geval weer zin in.

We've been amazed by the incredible response to each of our previous BlizzCon events.We’re pleased to be bringing the convention back to Anaheim this year, and we look forward to this new opportunity to meet Blizzard gamers from around the world.