Mooie concept art van twee oude Lionhead games

Christophe (SpankmasterC)
Op de site van Leading Light Conceptual Design, een bedrijf wat zoals de naam al doet vermoeden zich bezig houdt met het maken van concept-art, zijn twee nieuwe projecten verschenen waaraan het bedrijf heeft gewerkt, beide van Lionhead. Inmiddels wordt niet meer aan de games gewerkt, maar het blijven mooie plaatjes.

Het eerste project was van Lionhead in samenwerking met Microsoft Games en heet Survivors. De concept-art laat een apocalyptische, desolate wereld zien, een soort Left 4 Dead maar dan zonder zombies.

De tweede game was van Lionhead zelf en heet Justice, en lijkt meer een futuristische "ik krijg de schuld van iets heel naars maar ik heb het niet gedaan, hoe ga ik mijn onschuld bewijzen terwijl men mij van alle kanten probeert te vermoorden?"-achtige game te zijn.

Lionhead heeft inmiddels te kennen gegeven dat er niet meer aan de games gewerkt wordt en dat het dus oude concept-art betreft.

Van Survivors is alle concept art (in totaal 52 mooie plaatjes) hier te bekijken, van Justice zijn de tien stuks art hier te zien. Een kleine selectie is hieronder te vinden.



Links Justice, rechts Survivors