Welke games spelen de pornosterren

J (SocialDisorder)
Als journalist bestaat het leven soms uit keuzes maken. Zo word je bijvoorbeeld naar Las Vegas gestuurd om de Consumer Electronics Show te verslaan, terwijl een zaal verder de Adult Entertainment Expo gehouden wordt. Ga je dan tussen de nieuwste games, gadgets en andere elektronica staan of wandel je richting de (al dan niet dankzij de siliconentechniek) rondborstige dames één deur verder?

Chris Buffa van GameDaily stond voor die keuze en besloot aan de dames te vragen welke videogames zij spelen, om de beslissing toch nog enigszins te verantwoorden bij z'n werkgever.

Zo kwam hij er bijvoorbeeld achter dat Havanna Ginger het liefst één van de hoertjes in Grand Theft Auto zou willen spelen, tot Chris haar vertelde dat de hoertjes doodgemept worden door de speler om zo je geld terug te krijgen. Zij vindt Guile uit Street Fighter II het meest sexy gamespersonage, aangezien ze van grote, sterke, blanke mannen houdt.

Allie Foster bleek een echte gamer, ze had haar DS mee naar de AEE met de spelletjes Guitar Hero: On Tour Decades, Cooking Mama 2 en Mario Party. Thuis speelt ze liever op de Wii: Guitar Hero, Carnaval Games, Mario Party, Hannah Montana en Trauma Center zijn haar favoriete games. Als zij een gamepersonage zou zijn, zou ze een supersletterig gamesmeisje zijn die mensen slaat met haar borsten. Ze voegde hier nog aan toe dat die groot zijn.

Uit het gesprek met Kristina Rose bleek dat ze koning uit Katamari Damaci erg sexy vindt. Of zoals zij het zelf zegt: "I'd ride his royal rainbow". Het hoogst op haar lijstje staat echter Super Mario, ze is namelijk gek op zweterige mannen. Haar collega Kristin Price was het hier echter niet mee eens, zij vindt Mario namelijk te veel op Ron Jeremy lijken. Als zij in een videogame zou zitten, zou ze het liefst een stoere chick uit Mortal Kombat spelen, maar dan wel met grote borsten, donker haar en eentje die karate kan.