Halo Wars Limited Edition deze week te pre-orderen

Morthill
Microsoft heeft bekend gemaakt dat de Limited Edition van Halo Wars, welke vanaf 27 februari in de winkels zal liggen, vanaf deze week te pre-orderen is voor een adviesprijs van €74,95. Niet alle online winkels zullen de game aanbieden, het gaat specifiek om de volgende retailers: BartSmit, Bol, Consoleshop, Dixons, Dynabyte, FreeRecordShop, Intertoys, Mediamarkt, Xboxhome en 12Game. Als je de game bij een van deze zaken pre-ordert krijg je niet alleen de limited edition thuisgestuurd, je zult ook een code krijgen, waarmee je een Warthog met vlammen zult kunnen downloaden voor in de game. De Limited Edition zelf zal de volgende extra's bevatten:

Speciale verpakking
3 nieuwe "Halo 3" Multiplayer Maps - "Assembly," "Orbital" and "Sandbox"
Halo Wars: Genesis- een prachtig grafisch verhaal door Phil Noto, Graeme Devine en Eric Nylund over de eerste military campaign tegen de Covenant. Het verhaal gaat over the Sprit of Fire op een missie om te ontdekken waarom the Covenant zo geïnteresseerd is in the world of Harvest
Uniek In-game voertuig - "Honor Guard" Wraith
6 Leader Cards - Deze kaarten geven de vaardigheden weer per leader
Spirit of Fire Patch - embleem van de official Spirit of Fire crew

Benieuwd naar onze eerdere ervaringen met de game? Lees dan onze preview.




Twintig jaar voor het originele Halo was er nog een enorme oorlog gaande tussen de mensheid en de Covenant. Wie er ging winnen was nog niet duidelijk en hoewel de Covenant langzaam de overhand kregen had de mensheid een geheim wapen: de Spartans. Deze supersoldaten waren de ultieme kracht in de strijd tegen de aliens. In Halo Wars vecht je de oorlog uit met de Covenant, met deze Spartans nog tot je beschikking.