Veel informatie over Patapon 2 in interview

Kevin (KoosyNL)
Patapon verscheen vorig jaar en was een groot succes. Mede door zijn originele gameplay en unieke look. Dit jaar zal het tweede deel verschijnen met veel verbeteringen ten opzichte van het vorige deel. In een interview met de developer is nu meer informatie vrij gekomen over deze verbeteringen.

Zo zal het spel een multiplayer bevatten. Het wordt mogelijk om met vier man via wifi te spelen. Het is de bedoeling dat je door middel van samenwerking te levels voltooid. In Patapon 2 zal veel meer content zitten dan in het eerste deel. Niet alleen is het spel langer, ook zal er meer afwisseling zijn met ice-levels en levels die zich afspelen in de bergen.

In Patapon 2 zullen meer verschillende Patapon je verblijden met hun aanwezigheid. Zo zullen er hero-patapon zijn die je helemaal kunt customizen. Dit customizen doe je door middel van de vele items waar er in dit deel ook veel meer van zullen zijn. Daarnaast zijn er veel meer verschillende rare-pons en zijn er drie nieuwe units waaronder een Patapon die op een vogel zit.

Het volledige interview kun je hieronder bekijken.