Vijfmaal gratis DLC voor Guitar Hero: World Tour gitaar bundel

Christophe (SpankmasterC)
Guitar Hero: World Tour was tot nu toe alleen beschikbaar als volledige set met drums, gitaar en microfoon of als losstaande game, nu is de game dan ook beschikbaar in de vorm van het Complete Guitar-pakket. In dit pakket zit zoals de naam al doet vermoeden geen drumstel en/of microfoon, maar slechts de game en een gitaar. Om het pakket wat aantrekkelijker te maken heeft Activision besloten om vijf gratis downloadbare tracks beschikbaar te stellen voor de kopers van de bundel.

Dit pakket is uiteraard een stuk goedkoper dan de volledige set. Waar het volledige pakket voor € 199,99 over de toonbank gaat, wordt het Complete Guitar-pakket voor € 109,99 verkocht. Om recht te hebben op de vijf gratis downloadbare tracks moet het pakket voor 31 december 2008 gekocht worden.

Over hoe de actie verder precies in zijn werk gaat is nog weinig bekend, er is een site waar men later op terecht kan maar daar is vooralsnog weinig informatie te vinden. Dus of het vijf nummers naar keuze zijn of een vast pakket van vijf nummers, of misschien wel een beperkte selectie, dat horen we allemaal later.