Monsterpatch brengt veel nieuwe content naar Sacred 2

Morthill
Ontwikkelaar Ascaron heeft een flinke patch uitgebracht voor de game Sacred 2 die een flinke lading nieuwe mogelijkheden toevoegt aan de toch al niet erg kleine game. Zo is er een nieuw ingame optionsmenu geïmplementeerd, bevat de wereld nieuwe portals om het reizen gemakkelijker te maken en zijn er tien nieuwe bosses bedacht die het afwijken van de reguliere paden moeten aanmoedigen. Een volledig overzicht van alle wijzigingen kun je vinden op Gamershell. Tevens kun je daar de patch van 640 MB downloaden.

De game viel volgens SpankmasterC al aan te raden als je niet vies bent van een flinke hack & slash RPG en dat is er met deze patch waarschijnlijk alleen maar beter op geworden. In oktober werd de PC-versie van de game dan ook beloond met een score van 70%. De Xbox 360- en PS3-versie volgen begin volgend jaar.

Sacred 2: Fallen Angel is een action-RPG die je meeneemt naar de magische wereld Ancaria. Deze enorme wereld bevat honderden kerkers, verraderlijke vijanden en uitdagende puzzels. De vijanden zullen naarmate je beter wordt zich aanpassen op je speelniveau en je zodoende blijven uitdagen gedurende de campagne. Of je nu offline of online speelt.