Geen DLC voor Grand Theft Auto IV dit jaar?

Kevin (KoosyNL)
Grand Theft Auto IV was een zeer groot succes voor de mannen van Rockstar. Om meer mensen te trekken voor de Xbox 360 versie van de game hadden ze een deal met Microsoft dat deze exclusieve downloadable content zou krijgen. Helaas weten we nog steeds niet wanneer we deze kunnen verwachten. Herfst 2008 werd altijd genoemd, maar dat wordt waarschijnlijk niet gehaald.

Rockstar co-founder Dan Houser heeft in een interview gezegd dat ze nog steeds niet weten wanneer de downloadable content voor GTA IV gaat verschijnen. Ze hopen dat ze in de komende weken meer duidelijk kunnen maken. Volgens Houser zijn ze meer bezig met de kwaliteit van de content dan de releasedate te halen.


It's going well. But we don’t know a date. We hope to be announcing that in the next few weeks. We're still figuring out a few things. We're more focused on quality than dates, always have been. But the development is going really good.

Wanneer we de DLC kunnen verwachten is dus niet bekend maar het ziet er naar uit dat het niet meer dit jaar gaat worden.