SEGA brengt 40 klassiekers naar de PS3 en Xbox 360

Morthill
Goed nieuws voor de retrofans die niet meer over een oude Sega Mega Drive of Master System beschikken, SEGA heeft aangekondigd in 2009 met de Sega Mega Drive Ultimate Collection te komen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Deze bundel zal bestaan uit 40 klassieke first party game uit het 8-bit en 16-bit tijdperk.

SEGA Mega Drive Ultimate Collection is een must-have voor alle SEGA-liefhebbers. Fans krijgen de kans om goede herinneringen aan deze klassieke games weer tot leven te laten komen in HD-formaat.

Aldus Gary Knight, European Marketing Director van SEGA Europe.






Sega Mega Drive Ultimate Collection bevat meer dan 40 gevierde SEGA-klassiekers in één pakket. Daarmee is dit de grootste collectie first-partygames van SEGA ooit. Onder de games bevinden zich Sonic the Hedgehog 1, 2 en 3, Columns, Alien Storm, Ecco the Dolphin, Space Harrier en de cultklassieker Streets of Rage 1, 2 en 3. Bij het opnieuw creëren van de games in de collectie is de grootste aandacht besteed aan detail om de originelen zo getrouw mogelijk neer te zetten. Daarnaast kan SEGA Mega Drive Ultimate Collection de games in 720p weergeven met een hogere resolutie voor HD-televisies, waardoor de klassieke titels er beter uitzien.