Rennen en springen in Mirror's Edge time trial-beelden

Kevin (KoosyNL)
Begin november komt Electronic Arts met een nieuwe game. In Mirror's Edge speel je Faith, een runner in een futuristische stad. De stad is onder totale controle van een militair regime en aan de runners de taak om informatie ongezien van punt A naar punt B te brengen. Als de familie van Faith gevangen wordt genomen door het regime, doet ze er alles aan om wraak te nemen.

In Mirror's Edge staat niet de combat centraal maar de sport Parkour. In deze sport probeer je via daken en andere obstakels van de ene kant van de stad naar de andere te komen. In Mirror's Edge is dit erg belangrijk, en om te testen of je deze manier van spelen onder de knie hebt, zal je de mogelijkheid hebben om jezelf te testen in de Time Trial mode. Hiervan kan je hieronder een trailer zien.

In onderstaand filmpje kan je zien hoe de mode in zijn werk gaat. Je zal het op moeten nemen tegen een "ghost". Deze zal je moeten inhalen om te kunnen winnen. Dit doe je door snellere paden te vinden en te proberen geen momentum te verliezen.

De game zal 4 november verschijnen voor de PC, Playstation 3 en Xbox 360