"First Person LittleBigPlanet is mogelijk"

Kevin (KoosyNL)
Eind deze maand komt het uiterst originele LittleBigPlanet uit. Erg veel mensen zijn op dit moment al bezig met het ontwerpen van levels in de beta. Toch is Media Molecule al verder aan het kijken. Ze hebben al veel ideeën om de game door middel van downloadable content verder uit te breiden. Één van deze uitbreidingen zou wel eens een first-person camera kunnen zijn.

Of dit werkelijk gaat gebeuren is niet bekend, maar volgens de baas van Media Molecule is het wel mogelijk. In een interview heeft Mark Healey gezegd dat het erg interessant zou zijn om met de tools die ze nu hebben een first-person versie te maken, waarna hij snel overging op een ander onderwerp, omdat hij er niet meer over wilde vertellen.

"[It would] be great to make first-person games using similar tools, all from the same universe, or... I don't want to say too much, because we've got some very exciting ideas with that stuff."

We zullen zien of het in de toekomst mogelijk wordt om met Sackboy dingen over hoop te knallen. De game zal vanaf 22 oktober in de Europese winkels ligge, exclusief voor de Playstation 3.