GTA toch goed voor tere kinderziel?

Bart
Een 11-jarig Amerikaans meisje heeft haar gezin uit een auto gered, die meerdere malen over de kop was geslagen. Dankzij het spelen van GTA wist Audrey Plique precies wat ze moest doen, aldus haar trotse moeder.

Haar vader Robert was onwel geworden achter het stuur. Ze kwamen in de berm, waarna de auto tegen de vangrail aankwam. Vervolgens ging de Jeep Grand Cherokee viermaal over de kop en kwam op zijn zij tot stilstand in een geul langs de weg. Door GTA wist de kleine meid dat de auto kon ontploffen, en dat ze haar familie dus snel uit de auto zou moeten redden.

Ondanks het feit dat Audrey het allemaal best wel eng vond, redde ze eerst haar moeder Karen uit de auto, ondanks dat Karen niets meer kon zien. De rest van haar familie trok ze door de gebroken achterruit uit de auto. Tot slot hielp ze nog haar ernstig gewonde vader uit de auto komen. Zijn airbag had niet gewerkt waardoor hij enkele malen hard tegen het stuur was geslagen. Toen iedereen uit de auto was, hield ze passanten aan om ze 911 te laten bellen.


Of de kleine meid nu meer mag gamen van haar moeder is niet bekend