Criterion maakt details Burnout codename Davis bekend

Misan
Zoals jullie wellicht weten zal de aankomende update voor Burnout (met codename Davis) motoren naar Paradise City brengen. De update wordt in de loop van september verwacht op de PS3.

Zodra de update geïnstalleerd is kun je naar de dichtstbijzijnde Junkyard rijden om een motor mee te nemen: de Nakamura Firehawk V4 of de Nakamura FV1100. Zodra een van de motoren geselecteerd is moet er een wereld voor je open gaan: 70 nieuwe challenges, 38 nieuwe Burning Rides en zijn nieuwe records te halen op 64 straten.

Naast al dit nieuws zal Burnout na 20:00 uur veranderen. De lichten op de motor gaan aan, er is minder verkeer op de weg en het wordt donker in Paradise City. De helft van de nieuwe Burning Rides worden Midnight Rides. Tussen 20:00 uur en 8:00 uur de volgende dag is het nacht in Paradise City.

Gelukkig is het ook voor de speler zelf aan te passen wanneer de nacht valt door het aanpassen van de ingame klok alsmede de snelheid van het veranderen tussen dag en nacht (van 24 minuten tot 24 uur). Online zal overigens de tijd van de host aangehouden worden.